Daar straal ik van! De kracht van Gouden Lichtstralen

Mijn lieve buurvrouw van 80 jaar heeft het boek ” Gouden Lichtstralen, Moge wij lachen” aangekocht. Haar man is 10 jaar geleden plots gestorven. Een paar dagen later komt ze naar mij met een ruiker meiklokjes. Ze neemt me vast, bedankt mij, zegt:” had ik jou maar 10 jaar geleden ontmoet.” Deze bijzondere vrouw heeft het boek gelezen, het heeft haar ontroerd, gelukkig gemaakt, emoties los gemaakt een stralende glimlach gegeven. Ik mag dus meer lachen zegt ze en we lachen het uit. We doen een babbeltje over Izaä en haar geliefde man en ja…. zo is het leven goed.
Zittend aan de vlierboom, de duif die overvliegt…. zachtheid die ons ontmoet

Categorieën: ZonneStraaltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: