WAT ZIJN FAR INFRARED STRALEN?

Far infrared straling is onzichtbaar licht, dat door de wetenschapper de heer William Herschel in 1800 is ontdekt tijdens een onderzoek. Hij ontdekte dat de Far infrared stralen een spectrum van het zonlicht vertegenwoordigden.
Zijn onderzoek leidde tot de ontdekking dat er niet alleen de bekende zichtbare stralen – rood, oranje, geel, groen, blauw, violet en de onzichtbare stralen, gamma en ultraviolet – waren, maar dat er ook een eerder onbekende straling was, die later bekend werd als infrarood. Far infrared stralen zijn aanwezig in het spectrum tussen zichtbaar licht en microgolven.

De grootste hoeveelheid van de energieopbrengst van het zonlicht bevindt zich in het infrarode deel van het spectrum. Dit licht is niet zichtbaar maar kan als hitte worden gevoeld. Ongeveer 80% van het zonlicht wordt samengesteld uit Far infrared straling.

Far infrared energie wordt heel gemakkelijk door het menselijke lichaam geabsorbeerd en helpt in alle aspecten van de menselijke groei en ontwikkeling. Het activeert de cellen, de bindweefsels, de klieren, de zenuwen en de organen onder de huid.

Albert Szent-Gyorgi, Nobel prijs winnaar en de ontdekker van Vitamine C, geloofde dat al de energie van de zon een positief effect op ons had. Zijn onderzoek toonde aan dat het licht iemands fundamentele biologische functies van het lichaam letterlijk kan veranderen…

Bij ons in Het ZonneLicht kan je terecht om een tijdje te verpozen in de infra -rood mat.
Met eventueel nadien een verzorgende sessie klik  energetische sessie.

alle info over infra rood en de weldoening voor je gezondheid : http://www.get-fitt.com/nl.htm

contacteer ons ook indien je een proefsessie wenst of overweegt een slaapmat aan te kopen!

0495386461, hetzonne@hetzonnelicht.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *