Het fijne aan het Leven is dat ik bij twee jonkmannen in onze straat, appeltjes mag gaan rapen. Al jaren zie ik ze zonder echt contact, ze leven terug getrokken. Onze hond Mitch loopt er wel eens heen om het katteneten op te eten, oei Dan op een dag roepen deze mannen me ,ineens raap je al de rode appeltjes op in de kippen tuin. De man helpt ze nog mee oprapen. Ze smaken overheerlijk zoet, zodoende dat ik nu een appelbuik heb!

Net van te voren was ik op een schone wandeling van de natuur vereniging. De Gagel! Omdat het fair- trade week is, was er een traktatie met chips, chocolade en fruitsappen van de fair- trade.. Ik zat er zo naar te kijken… als de appels en de noten nu met bossen naar beneden vallen, zonder plastiek, afval….en wat heerlijk smaakt na een gezonde wandeling…zouden we daar dan voor kiezen?? Een open vraag! En dankbaar voor wat is….
23 oktober
Filmvoorstelling ‘Trashed’
Vrijetijdscentrum De Kruierie · Balen

Categorieën: ZonneStraaltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *