Inleiding:

Ik volgde Marijke Baken de opleiding cranio sacraal. Ik werd geraakt door de wijsheid van deze vrouw, haar diepe levenservaring en de stilte die ze meebracht.
Haar boek is dan ook een aanrader van de bovenste plank. Een boek dat je regelmatig eens ter hand kan nemen, bezinning… openend… en zeer leerrijk.

Inhoud:

Zoveel mensen krijgen te maken met een ernstige al dan niet levensbedreigende ziekte of ze leven met pijnklachten, burn-out, depressie of grote vermoeidheid. In zulke omstandigheden schept het klassieke denken over ziekte en gezondheid weinig ruimte voor zingeving. Toch kan al wat belastend werkt ons leiden naar een diepere verbinding met onze wezenskern.

Dit boek is een speurtocht naar de onvermoede kracht die we in onszelf kunnen aanboren wanneer we beter vertrouwd raken met hoe het lichaam ons hele leven draagt en hoe het leven zich altijd opnieuw richt naar herstel. Biologie en spiritualiteit lijken hier elkaar te bevruchten; er toont zich een weg die verruimt, verzacht en ons verbindt met vitaliteit en levensvreugde.

doorzichtigelichaam2

Bestel je het graag dan kan dat hier

Normale Prijs: 29,50 EUR nu 27.00 EUR incl. verzending
220 p. / 170 x 250 mm
Volledig in kleurendruk
Geillustreerd
ISBN 97890 8548 3809
2014