Geef de wereld iets dat je Hart beroert en dat je Hart danst en zingt.
Bij deze geef ik dit…..

https://www.youtube.com/watch…

Gisteren haalde Ik Izaä zijn speeljasje uit een hoopje afgedankte kledij. Ik kreeg pardoes met Izaä een schaterlach. Het jasje hangt nu aan mijn stoel. In het koudere, donkere weer is het een fonkeling van warmte in mijn Hart, een geborgenheid, genegenheid, een diepe liefde die de zon in mij weerkaatst.
De liefde die over de horizon vloeit en me weer zo nabij brengt bij de kostbare schat van een prachtige zoon die verder leeft in alles wat is. De sluier tussen het hiernamaals en hier…. het is een dun lint.  Het is overbrugbaar in de schittering van ons Grote Hart.

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *