Gisteren was het nieuwjaarsdag…Na een zalig dansfeest in het /www.facebook.com/sintjansberg ontwaakte ik nu eens voor de verandering om iets na 8,.met het gevolg dat ik met Licht wakker werd, wat dus ik echt voelde op mijn pijnappelklier, wauw! Buiten komende viel me de ontzettende stilte op, geen geraas van verkeer. (we leven in het groen, toch het geluid van auto en soms staalfabriek is aanwezig.) Nu dus niet, een grootste, immense stilte. Op de wandel was er weer die enorme rust… veel mensen die nog slapen, er hangt iets speciaals in de ether. Ik houd van nieuwjaarsdag. Ik realiseerde nog eens hoe lawaai invloed heeft op je wezen, natuurlijke geluiden, het gekraai van de haan… de wind die door de bomen suist.. voetstappen op de krakerige ondergrond geven een veel fijnere vibratie, een golving van éénheid met alles wat is.

Als kind stierf mijn oom kort na nieuwjaar door een zwaar ongeluk. Iedereen was verdrietig en huilde. Ik begreep het niet, de volwassenen, mijn moeder had gezegd dat het een gelukkig jaar, een goed jaar werd en nu is iedereen in een gekweldheid.  Mijn bijzondere oom was ineens weg, meehuilen dan maar.

Hieruit kan je zien wat woorden voor indruk achter laten bij een kind!

Het gelukkige nieuwjaar, het gelukkige ontstaat van binnenuit in een cirkelende beweging, het tilt ons op, geeft ons groeikansen.. het is iets dat in de diepste van ons ZIJN opborrelt en zo verspreidt!
Wat ik mijn medemens toejuich is dat ie zijn/haar Hart mag volgen.
Laatst zei een boekhouder mij, “wanneer ik een basisinkomen heb, dan blijf ik morgen direct thuis van mijn werk, het zou mijn gelukkigste dag zijn!” Dan vraag je af wat zit deze aardige mens zich over al dat cijferwerk te buigen, wat is nu zijn ware talent, wat doet hem stralen??

2017 EEN JAAR OM TE ZIEN,
LAAT JE ZIEN MET AL JE TALENTEN, CREATIES OF GEWOON AL JE INMENSE STILTE, JE VREUGDE, JE ZIJN!

dank je wel allemaal!! Blij dat jullie er zijn!

liefs
nancy

Categorieën: ZonneStraaltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *